Lacanche Cluny Classic 1000 (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Het Cluny Classic fornuis van Lacanche is het ideale kookinstrument voor dagelijks gebruik en/of bij bijzondere gelegenheden. Dankzij de grote kookplaat en de twee gelijke ovens kunnen verschillende gerechten tegelijkertijd bereid worden met de hoogste finesse.

Specificaties Lacanche Cluny Classic 1000 (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 100cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De Classique kooktafel van Cluny is vervaardigd uit roestvrijstaal en is uitgerust met 5 gasbranders van verschillende capaciteit. Deze branders met zelfstabiliserende vlam, hebben een heel lage minimumstand voor zachtjes sudderen én een hoge aankookcapaciteit voor snel dichtschroeien. Ze zijn voorzien van een elektronische ontsteking en beveiligd met een thermokoppel.

Deze kooktafel kan eventueel aangevuld worden met een gietijzeren coup de feu plaat. Deze plaat wordt centraal verwarmd door een sterke gasbrander, en vormt een werkblad waarop tegelijkertijd meerdere pannen kunnen gezet worden. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten, en biedt zo de mogelijkheid om tegelijkertijd te koken, bakken of sudderen.

Als alternatief kan de Cluny ook samengesteld worden met een traditionele vitrokeramische kookplaat of een inductiekooktafel. Deze dragen vooral bij tot een grotere onderhoudsvriendelijkheid.

Ovens

Het Cluny fornuis heeft twee gelijke ovens van 55 liter inhoud die vervaardigd zijn uit zuurbestendig geëmailleerd plaatstaal. De rechter oven is een elektrische warme lucht oven + grill, regelbaar van 60° tot 250°C.

Voor de linkeroven heeft u de keuze uit een gasoven of een elektrische statische oven (boven- en onderelement). De energiekeuze is in overeenstemming met de keukengewoontes van elke persoon. De één verkiest een gasoven voor het braadvlees, voor kip, voor pasteien of het bakken van vis. De ander kiest een elektrische oven voor de nauwkeurige regeling, meer aangepast aan 'droger' bakken, alhoewel een elektrische oven ook zeer voldoet voor braadvlees.

Standaard voorzien van

  • Sierstaaf en ergonomische handgrepen in roestvrijstaal

  • Knoppen, uiteinden sierstaven en ladeknoppen zijn verkrijgbaar in messing (standaard), blinkend chroom, nikkel of geborsteld roestvrijstaal

  • Bedieningspaneel: blijvende, gezeefdrukte en geëmailleerde symbolen en pictogrammen

  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie