Online Betalen

Tenzij uitdrukkelijk afwijkende betalingstermijnen worden overeengekomen, dient Retrofornuis de volledige betaling van de bestelling vóór de levering ontvangen te hebben via bankoverschrijving.

Bij online bestellingen van fornuizen, dewelke niet op voorraad zijn, dient slechts 40% van het totaalbedrag betaald te worden bij bestelling via overschrijving binnen de 5 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling.  Het saldobedrag van 60% dient betaald te worden uiterlijk 1 week vóór de defnitieve aflevering.  Indien niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, dan kan de chauffeur niet overgaan tot aflevering.

Indien niet aan deze voorwaarde is voldaan, dan kan de chauffeur niet overgaan tot aflevering. Indien klant kiest voor afhaling, kan de betaling van het saldobedrag ter plaatse gebeuren cash of via debetkaart.

1. Vooruit betalen door bankoverschrijving

Wenst u een bestelling te plaatsen en te betalen via bankoverschrijving?

In uw bevestigingsmail ontvangt u de benodigde bankgegevens om uw overschrijving te kunnen doen. Bij het overmaken van het bedrag vragen wij u ook het betalingskenmerk te vermelden. Dit betalingskenmerk kunt u terugvinden in uw bevestigingsmail.

Uw bestelling wordt pas verzonden/geleverd zodra wij het volledige bedrag hebben ontvangen.

Bankgegevens Jones Living – Retrofornuis – KBD BVBA:

IBAN BE67 1430 7365 0787
BIC GEBABEBB
Op naam van KBD bvba, Oostmallebaan 3, 2980 Zoersel, met in de mededeling uw betalingskenmerk.

2. Betalen bij afhaling

Bij afhaling van een product kan het verschuldigd bedrag betaald worden in onze toonzaal via debetkaart of cash (wettelijk tot 3000 euro). Van zodra de betaling gebeurd is, wordt het desbetreffende product overhandigd aan de klant. De klant ontvangt een bewijs van betaling.