HET GROOTSTE ASSORTIMENT
LANDELIJKE FORNUIZEN

De gedreven zoektocht naar kwaliteitsvolle producten, de uitvoerige en duidelijke informatie voor de klant en de optimale dienst-na-verkoop maken deel uit van de bedrijfsfilosofie van Jones Living – Retrofornuis.

Retrofornuis is een ware referentie binnen de sector en staat vooral bekend om zijn ruim aanbod aan landelijke fornuizen.

In de loop der jaren is ons Antwerps bedrijf uitgegroeid tot de grootste officiële Premium Dealer van de Benelux.

In onze toonzaal staan meer dan dertig verschillende fornuizen tentoongesteld, in uiteenlopende prijscategorieën, in alle kleuren en afmetingen en met talloze opties en specifieke kooktoepassingen.

Of u nu op zoek bent naar de gezelligheid van AGA, de exclusiviteit van La Cornue, de kwaliteit van Lacanche of de retro uitstraling van Falcon of Stoves, hier vindt u vast het fornuis op maat van uw budget en wensen.

Elk fornuis is handgemaakt en wordt op bestelling vervaardigd.


Fornuizen met 5 jaar garantie

Jones Living – retrofornuis.be is de eerste fornuizenspecialist die een garantie van 5 jaar aanbiedt op al zijn fornuismerken. Als marktleider onderstrepen wij zo het vertrouwen in onze producten.
LACANCHE BATIBOUW 2018

LACANCHE BATIBOUW 2018

Bij aankoop van een Lacanche fornuis ontvangt u een waardebon ter waarde van 250 € ibtw. Deze bon is geldig voor aankoop van toebehoren Lacanche of Falk kookpotten.

Als Lacanche Antwerpen Store vertegenwoordigen wij dit jaar Lacanche op Batibouw.

Bij bestellingen op de stand zelf krijgt u een Sauteuse FALK cadeau ter waarde van 240 € BTW incl (!).


BATIBOUWACTIE FALCON 2018

BATIBOUWACTIE FALCON 2018

Tem 31 maart ontvangt u 10% EXTRA korting bovenop de Nationale Batibouwkorting van 10%, inclusief levering (oh glvl, binnen 100 km). Niet geldig op de Falcon Kitchener.

Ontdek al onze acties

Maak kennis met onze producten tijdens een kookworkshop

Wil u zelf eens een chef aan het werk zien? Dan is dit de ideale gelegenheid. Tijdens de kookdemo's maakt u op aangename wijze kennis met onze producten, en beleeft u bovendien een gezellige en culinaire namiddag.

V-zug kookdemonstratie
Lacanche kookdemonstratie


Lees meer