HET GROOTSTE ASSORTIMENT
LANDELIJKE FORNUIZEN

De gedreven zoektocht naar kwaliteitsvolle producten, de uitvoerige en duidelijke informatie voor de klant en de optimale dienst-na-verkoop maken deel uit van de bedrijfsfilosofie van Jones Living – Retrofornuis.

Retrofornuis is een ware referentie binnen de sector en staat vooral bekend om zijn ruim aanbod aan landelijke fornuizen.

In de loop der jaren is ons Antwerps bedrijf uitgegroeid tot de grootste officiële Premium Dealer van de Benelux.

In onze toonzaal staan meer dan dertig verschillende fornuizen tentoongesteld, in uiteenlopende prijscategorieën, in alle kleuren en afmetingen en met talloze opties en specifieke kooktoepassingen.

Of u nu op zoek bent naar de gezelligheid van AGA, de exclusiviteit van La Cornue, de kwaliteit van Lacanche of de retro uitstraling van Falcon of Stoves, hier vindt u vast het fornuis op maat van uw budget en wensen.

Elk fornuis is handgemaakt en wordt op bestelling vervaardigd.

Fornuizen met 5 jaar garantie

5 jaar garantie

Jones Living – retrofornuis.be is de eerste fornuizenspecialist die een garantie van 5 jaar aanbiedt op al zijn fornuismerken. Als marktleider onderstrepen wij zo het vertrouwen in onze producten.
ANTWERPSE LACANCHE STORE

ANTWERPSE LACANCHE STORE

Jones Living is bekroond tot dé referentie voor alle apparaten van Lacanche in Antwerpen en omgeving. "Een onderscheiding" uitgereikt dankzij jaren ervaring en een superieure kennis en naservice van deze meesterfornuizen.

In oktober vieren wij deze bekroning met een vernieuwing van onze showroom.

Wie alvast benieuwd is, wordt vriendelijk uitgenodigd op onze kookdemonstratie op zaterdag 14 oktober! Meer informatie https://www.retrofornuis.be/nl/kookworkshops.aspx

.


Exclusieve toonzaalfornuizen in aanbieding wegens vernieuwing toonzaal!!

Exclusieve toonzaalfornuizen in aanbieding wegens vernieuwing toonzaal!!

Ontdek al onze acties

Maak kennis met onze producten tijdens een kookworkshop

Wil u zelf eens een chef aan het werk zien? Dan is dit de ideale gelegenheid. Tijdens de kookdemo's maakt u op aangename wijze kennis met onze producten, en beleeft u bovendien een gezellige en culinaire namiddag.

Exlusieve V-zug kookdemonstratie 16 december


Lees meer