HET GROOTSTE ASSORTIMENT
LANDELIJKE FORNUIZENNiet alleen thuis, maar ook op professioneel vlak merken we dat het corona virus (steeds meer) invloed heeft op de dagelijkse gang van zaken. Wegens deze crisis kunnen de opgegeven levertermijnen van de fornuizen niet altijd nagestreefd worden. 

Voor klanten die dringend op zoek zijn naar een (ander) fornuis, mogen altijd contact opnemen via ons contactformulier.  Wij hebben meerdere fornuizen op stock, die op +/- 2 dagen leverbaar zijn!!!  Dit betreft onder meer de Falcon fornuizen van 90-100-110 uit de Classic Deluxe serie, alsook de AGA Masterchef Deluxe 110.  Alle modellen in voorraad zijn steeds in de uitvoering zwart/chrome, en voor een standaard aansluiting mono 220V/3x380V.
Grote toonzaal

Grote toonzaal

Retrofornuis is een ware referentie binnen de sector en staat vooral bekend om zijn ruim aanbod aan landelijke fornuizen: Lacanche, Boretti, Molteni, Falcon, AGA, Stoves,…

5 Jaar garantie

5 Jaar garantie

Wij bieden 5 jaar garantie op al onze fornuismerken. Als marktleider onderstrepen wij zo het vertrouwen in onze producten.

Eigen plaatsingsdienst

Eigen plaatsingsdienst

Ook voor de plaatsing van uw fornuis kunt u bij ons terecht. Wij garanderen u hoog opgeleide techniekers voor een perfecte installatie en indienststelling.