HET GROOTSTE ASSORTIMENT
LANDELIJKE FORNUIZENEen keuken is meer dan een plek geworden waar mensen samenkomen en genieten. Het is een leefruimte die gezien mag worden en aanschouwd als het hart van de woning. Zo is de keuze van uw keukenapparatuur onontbeerlijk. Hoogwaardige toestellen vormen immers het technische hart van uw keuken.

Jones Living staat bekend voor wie op zoek is naar kwalitatieve keukentoestellen. Onze fornuizen hebben een grootse uitstraling waardoor ze niet enkel esthetisch, maar eveneens op functioneel vlak een meerwaarde op lange termijn bieden. Onze jarenlange ervaring en merkonafhankelijke aanpak staan borg voor een eerlijk advies. De beste apparatuur voor bakken, stomen, grillen, etc… vindt u terug in ons zeer uitgebreid assortiment.

Bent u op zoek naar het fornuis van uw dromen? Jones Living is reeds 20 jaar dé specialist in vrijstaande fornuizen. Bekijk ons ruim assortiment van bekende merken in onze toonzaal: Falcon, AGA, Lacanche, Stoves, Viking,... .
Grote toonzaal

Grote toonzaal

Retrofornuis is een ware referentie binnen de sector en staat vooral bekend om zijn ruim aanbod aan landelijke fornuizen: Lacanche, Boretti, Molteni, Falcon, AGA, Stoves,…

5 Jaar garantie

5 Jaar garantie

Wij bieden 5 jaar garantie op al onze fornuismerken. Als marktleider onderstrepen wij zo het vertrouwen in onze producten.

Eigen plaatsingsdienst

Eigen plaatsingsdienst

Ook voor de plaatsing van uw fornuis kunt u bij ons terecht. Wij garanderen u hoog opgeleide techniekers voor een perfecte installatie en indienststelling.

ACTIES


BATIBOUWACTIE 2023 LACANCHE

BATIBOUWACTIE 2023 LACANCHE

Ontvang uw batibouwkorting op uw Lacanche fornuis tem 31/03/2023!! Deze actie is niet cumuleerbaar met andere promoties. Voor meer informatie of prijsofferte: info@jonesliving.be .

BATIBOUWPROMOTIE 2023 AGA MASTERCHEF DELUXE

BATIBOUWPROMOTIE 2023 AGA MASTERCHEF DELUXE

Ontvang 10% + 10% EXTRA korting op alle conventionele AGA fornuizen!! Deze actie is geldig tem 31/03/2023, uitlevering vóór 1/9/2023. Niet cumuleerbaar met andere korting/acties.

BATIBOUWPROMOTIE FALCON 2023

BATIBOUWPROMOTIE FALCON 2023

Ontvang 10% + 10% EXTRA korting op alle Falcon fornuizen van de traditionele of semi-professionele lijn!! Deze actie is geldig tem 31/03/2023, uitlevering vóór 1/9/2023. Niet cumuleerbaar met andere kortingen/acties.