HET GROOTSTE ASSORTIMENT
LANDELIJKE FORNUIZENEen keuken is meer dan een plek geworden waar mensen samenkomen en genieten. Het is een leefruimte die gezien mag worden en aanschouwd als het hart van de woning. Zo is de keuze van uw keukenapparatuur onontbeerlijk. Hoogwaardige toestellen vormen immers het technische hart van uw keuken.

Jones Living staat bekend voor wie op zoek is naar kwalitatieve keukentoestellen. Onze fornuizen hebben een grootse uitstraling waardoor ze niet enkel esthetisch, maar eveneens op functioneel vlak een meerwaarde op lange termijn bieden. Onze jarenlange ervaring en merkonafhankelijke aanpak staan borg voor een eerlijk advies. De beste apparatuur voor bakken, stomen, grillen, etc… vindt u terug in ons zeer uitgebreid assortiment.

Bent u op zoek naar het fornuis van uw dromen? Jones Living is reeds 20 jaar dé specialist in vrijstaande fornuizen. Bekijk ons ruim assortiment van bekende merken in onze toonzaal: Falcon, AGA, Lacanche, Stoves, Viking,... .
Grote toonzaal

Grote toonzaal

Retrofornuis is een ware referentie binnen de sector en staat vooral bekend om zijn ruim aanbod aan landelijke fornuizen: Lacanche, Boretti, Molteni, Falcon, AGA, Stoves,…

5 Jaar garantie

5 Jaar garantie

Wij bieden 5 jaar garantie op al onze fornuismerken. Als marktleider onderstrepen wij zo het vertrouwen in onze producten.

Eigen plaatsingsdienst

Eigen plaatsingsdienst

Ook voor de plaatsing van uw fornuis kunt u bij ons terecht. Wij garanderen u hoog opgeleide techniekers voor een perfecte installatie en indienststelling.

ACTIES


UITVERKOOP TOONZAAL WEGENS VERHUIS NAAR NIEUWE LOCATIE

UITVERKOOP TOONZAAL WEGENS VERHUIS NAAR NIEUWE LOCATIE

Wil jij jouw favoriete toonzaal-item meepakken aan een uitzonderlijke korting? Kom dan snel langs! U ontvangt exclusieve kortingen op al onze toonzaalkeukens, -badkamers, -maatkasten, -inbouwapparatuur van Miele, V-zug, etc..., en op onze stock- en toonzaalfornuizen van het merk Falcon, Stoves, AGA, Lacanche. Zolang de voorraad strekt!