HET GROOTSTE ASSORTIMENT
LANDELIJKE FORNUIZEN

De gedreven zoektocht naar kwaliteitsvolle producten, de uitvoerige en duidelijke informatie voor de klant en de optimale dienst-na-verkoop maken deel uit van de bedrijfsfilosofie van Jones Living – Retrofornuis.

Retrofornuis is een ware referentie binnen de sector en staat vooral bekend om zijn ruim aanbod aan landelijke fornuizen.

In de loop der jaren is ons Antwerps bedrijf uitgegroeid tot de grootste officiële Premium Dealer van de Benelux.

In onze toonzaal staan meer dan dertig verschillende fornuizen tentoongesteld, in uiteenlopende prijscategorieën, in alle kleuren en afmetingen en met talloze opties en specifieke kooktoepassingen.

Of u nu op zoek bent naar de gezelligheid van AGA, de exclusiviteit van La Cornue, de kwaliteit van Lacanche of de retro uitstraling van Falcon of Stoves, hier vindt u vast het fornuis op maat van uw budget en wensen.

Elk fornuis is handgemaakt en wordt op bestelling vervaardigd.

Fornuizen met 5 jaar garantie

5 jaar garantie

Jones Living – retrofornuis.be is de eerste fornuizenspecialist die een garantie van 5 jaar aanbiedt op al zijn fornuismerken. Als marktleider onderstrepen wij zo het vertrouwen in onze producten.
Zomerpromotie Falcon

Zomerpromotie Falcon

Geniet van 15% korting op ieder Falcon kookfornuis & ontvang zomaar een gratis serviesset van Sergio Herman twv € 255 euro ibtw erbovenop! Actie geldig tem 15/08/2017. Enkel geldig > 3100 euro ibtw. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Voor meer info: 0032 (0)3 294 43 74 of info@jonesliving.be.


Quooker, uw kokend water kraan

Quooker, uw kokend water kraan

Met een Quooker in huis, hebt u altijd kokend water bij de hand.

BESTEL ZE NU ONLINE AAN 15% KORTING!!

Ontdek al onze acties

Maak kennis met onze producten tijdens een kookworkshop

Wil u zelf eens een chef aan het werk zien? Dan is dit de ideale gelegenheid. Tijdens de kookdemo's maakt u op aangename wijze kennis met onze producten, en beleeft u bovendien een gezellige en culinaire namiddag.

Lacanche kookdemonstratie
V-zug kookdemonstratie


Lees meer