HET GROOTSTE ASSORTIMENT
LANDELIJKE FORNUIZEN


Niet alleen thuis, maar ook op professioneel vlak merken we dat het corona virus (steeds meer) invloed heeft op de dagelijkse gang van zaken. Wegens deze crisis kunnen de opgegeven levertermijnen van de fornuizen niet altijd nagestreefd worden. 
Voor klanten die dringend op zoek zijn naar een (ander) fornuis, mogen altijd contact opnemen via ons contactformulier.  Wij hebben meerdere fornuizen op stock, die op +/- 2 dagen leverbaar zijn!!!  Dit betreft onder meer de Falcon fornuizen van 90-100-110 uit de Classic Deluxe serie, alsook de AGA Masterchef Deluxe 110.  Alle modellen in voorraad zijn steeds in de uitvoering zwart/chrome, en voor een standaard aansluiting mono 220V/3x380V.



Grote toonzaal

Grote toonzaal

Retrofornuis is een ware referentie binnen de sector en staat vooral bekend om zijn ruim aanbod aan landelijke fornuizen: Lacanche, Boretti, Molteni, Falcon, AGA, Stoves,…

5 Jaar garantie

5 Jaar garantie

Wij bieden 5 jaar garantie op al onze fornuismerken. Als marktleider onderstrepen wij zo het vertrouwen in onze producten.

Eigen plaatsingsdienst

Eigen plaatsingsdienst

Ook voor de plaatsing van uw fornuis kunt u bij ons terecht. Wij garanderen u hoog opgeleide techniekers voor een perfecte installatie en indienststelling.

ACTIES


V-ZUG EINDEJAARSACTIE

V-ZUG EINDEJAARSACTIE

Geniet van 10% korting op het hele gamma van V-zug + ontvang een gratis STAUB ronde cocotte van 28 cm diameter, bij aankoop van uw Combisteam en/of bakoven!

Vraag uw gratis offerte aan via info@jonesliving.be .

Meer info
EINDEJAARSPROMOTIE STOVES

EINDEJAARSPROMOTIE STOVES

Tem 20 december 2020 ontvangt u een uitzonderlijke korting van 25% op ieder Stoves fornuis. Levering aan huis door externe transportfirma is inbegrepen (tot ad voordeur, oh glvl, binnen 150 km). Niet cumuleerbaar met andere promoties.

Meer info
PROMO LACANCHE BEAUNE

PROMO LACANCHE BEAUNE

Bezoek onze toonzaal en geniet van extra korting op een Lacanche Beaune Classic met gaskookplaat of een Beaune Modern met inductiekookplaat!

Actie geldig tot 31/12/2020

Meer info