Lacanche Sully Classic 2200 (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

De Lacanche Sully Classic 2200 is een bijzonder imposant fornuis, voorzien van een ruime kookplaat met gasbranders of elektrische zones (vitrokeramisch of inductie). Aan elke kant kunnen extra kooktafelopties toegevoegd worden (gasbranders, vitrokeramische high light of inductie, friteuse, grill, teppan yaki, multikoker). Naast de grote twee ovens die zich in het midden bevinden, is er een kast voorzien die kan omgebouwd worden tot een lage temperatuur oven of die u toegang verstrekt tot de afvoerkraan van de friteuse of de multikoker.

Specificaties Lacanche Sully Classic 2200 (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 220,5cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De Classique kooktafel van Sully 2200 is voorzien van 3 gasbranders met een elektronische ontsteking en thermokoppelbeveiliging.

Deze kooktafel kan naar wens aangevuld worden met een gietijzeren coup de feu plaat. Deze plaat wordt centraal verwarmd door een sterke gasbrander, en vormt een werkblad waarop tegelijkertijd meerdere pannen kunnen gezet worden. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten, en biedt zo de mogelijkheid om tegelijkertijd te koken, bakken of sudderen.

Als alternatief kan de Sully 2200 ook samengesteld worden met een traditionele vitrokeramische kookplaat of een inductiekooktafel. Deze dragen vooral bij tot een grotere onderhoudsvriendelijkheid.

Om de kookplaat te vervolledigen is het mogelijk om aan de linker- en/of rechterzijde één of twee extra kookelementen in te bouwen. Hiervoor heeft u de keuze uit één grote gasbrander van 5kW, twee gasbranders van 3 of 4 kW, twee elektrische kookzones (inductie of vitrokeramisch), een elektrische lavasteengrill, een stoomkoker, een teppan yaki of een geïntegreerde friteuse.

Ovens

Het Sully 2200 fornuis heeft twee gelijke ovens van 74 liter inhoud die vervaardigd zijn uit zuurbestendig geëmailleerd plaatstaal.

De rechter oven is een elektrische bi-functie oven, regelbaar van 60° tot 250°C.

Voor de linkeroven heeft u de keuze uit een gasoven of een elektrische statische oven (boven- en onderelement). De energiekeuze is in overeenstemming met de keukengewoontes van elke persoon. De één verkiest een gasoven voor het braadvlees, voor kip, voor pasteien of het bakken van vis. De ander kiest een elektrische oven voor de nauwkeurige regeling, meer aangepast aan 'droger' bakken, alhoewel een elektrische oven ook zeer voldoet voor braadvlees.

Aan de linker- en rechterzijde bieden de opbergkasten stockage voor divers keukenmateriaal. Deze kasten kunnen optioneel worden voorzien van een lage temperatuurkast (30°C - 120°C). Een uitstekend idee om gerechten warm te houden, om te sudderen of om borden op te warmen. Deze uitrusting is echter niet mogelijk in combinatie met een bovenliggende friteuse of multikoker.

Standaard voorzien van

  • Sierstaaf en ergonomische handgrepen in roestvrijstaal

  • Knoppen, uiteinden sierstaven en ladeknoppen zijn verkrijgbaar in messing (standaard), blinkend chroom, nikkel of geborsteld roestvrijstaal

  • Bedieningspaneel: blijvende, gezeefdrukte en geëmailleerde symbolen en pictogrammen

  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie