Lacanche Citeaux Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

De Lacanche Citeaux Modern is een zeer volledig fornuis. Op dit model kan de configuratie van de kooktafel samengesteld worden naar uw wens.

De gasoven of elektrische bi-functie oven en de verticale, elektrische warme lucht oven kunnen aangevuld worden met een lage temperatuursoven die ook als bordenverwarmer kan dienen. Deze optie is niet mogelijk onder een multikoker of een friteuse.

Specificaties Lacanche Citeaux Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 150,5cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De kooktafel is naar keuze te verkrijgen met 3 of 4 gasbranders, al dan niet gecombineerd met een coup de feu plaat. Deze befaamde plaat wordt verwarmd door één centrale gasbrander en biedt een breed spectrum van temperaturen. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten, en maakt het mogelijk om met pannen te schuiven.

Als alternatief kan de Citeaux ook samengesteld worden met een vitrokeramische kookplaat of een inductiekooktafel.

Om de kookplaat te vervolledigen is het mogelijk om aan de linker- en/of rechterzijde een extra kookelement in te bouwen. Hiervoor heeft u de keuze uit één grote gasbrander van 5kW, twee gasbranders van 3 of 4 kW, twee elektrische kookzones (inductie of vitrokeramisch), een elektrische lavasteengrill, een stoomkoker, een teppan yaki of een geïntegreerde friteuse.

Ovens

Met zijn twee grote ovens is de Lacanche Citeaux uw gastronomisch fornuis waarvan u alles kan verlangen.

Links bevindt zich een verticale elektrische oven (bi-functie of hetelucht).

In het midden heeft u de keuze uit een gasoven of een elektrische bi-functie oven (statisch + grill of warmelucht + grill).

Bovendien is elke elektrische oven voorzien van een grill element.

Achter de rechterdeur bevindt zich een opbergkast, die optioneel kan voorzien worden van een lage temperatuursoven (30°C - 120°C). Ideaal om gerechten warm te houden, om te sudderen of om borden voor te verwarmen. Deze optie is echter niet mogelijk in combinatie met een bovenliggende friteuse of multikoker.

Standaard voorzien van

  • Ergonomische moderne bedieningsknoppen in afwerking naar keuze: blinkend chroom of geborsteld roestvrijstaal

  • Roestvrijstalen bedieningspaneel: in het metaal gegraveerde bestendige symbolen en pictogrammen

  • Zijpanelen in inox

  • Strakke roestvrijstalen handgrepen

  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Basisuitvoering fornuis: zwart email

  • Naar keuze verkrijgbaar in andere emailkleur (meerprijs)

  • Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie