Lacanche Fontenay Classic (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Het fornuis Lacanche Fontenay is indrukwekkend door zijn ruime omvang en zijn evenwichtig design. Met de verschillende aangeboden mogelijkheden kan er over een zeer volledige en ruime kookplaat beschikt worden. Als uniek object voelt het zich overal thuis, zowel in eigentijdse als klassieke interieurs.

Specificaties Lacanche Fontenay Classic (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 150,5cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De kooktafel is naar keuze te verkrijgen met 3 of 4 gasbranders, al dan niet gecombineerd met een coup de feu plaat. Deze befaamde plaat wordt verwarmd door één centrale gasbrander en biedt een breed spectrum van temperaturen. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten, en maakt het mogelijk om met pannen te schuiven.

Als alternatief kan de Fontenay ook samengesteld worden met een vitrokeramische kookplaat of een inductiekooktafel.

Om de kookplaat te vervolledigen is het mogelijk om aan de linker- en/of rechterzijde een extra kookelement in te bouwen. Hiervoor heeft u de keuze uit één grote gasbrander van 5kW, twee gasbranders van 3 of 4 kW, twee elektrische kookzones (inductie of vitrokeramisch), een elektrische lavasteengrill, een gasgrill, een stoomkoker, een teppan yaki of een geïntegreerde friteuse.

Ovens

De Lacanche Fontenay heeft één grote oven die vervaardigd is uit zuurbestendig geëmailleerd plaatstaal. Deze is naar keuze verkrijgbaar als gasoven of als een bi-functie elektrische oven (statisch + grill of warmelucht + grill.

Achter de linker- en rechterdeur bevindt zich een opbergkast, die optioneel voorzien kan worden van een lage temperatuursoven (30°C - 120°C). Een uitstekend idee om gerechten warm te houden, om te sudderen of om borden op te warmen. Deze uitrusting is echter niet mogelijk in combinatie met een bovenliggende friteuse of multikoker.

Standaard voorzien van

  • Sierstaaf en ergonomische handgrepen in roestvrijstaal

  • Knoppen, uiteinden sierstaven en ladeknoppen zijn verkrijgbaar in messing (standaard), blinkend chroom, nikkel of geborsteld roestvrijstaal

  • Bedieningspaneel: blijvende, gezeefdrukte en geëmailleerde symbolen en pictogrammen

  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie