Lacanche Cluny Modern 1400 G (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

De Lacanche Cluny 1400 G combineert de Cluny 1000 met een extra geïntegreerde zijkast aan de linkerkant waarop een bijkomend optie kan geplaatst worden (teppan yaki, multikoker, grill). Deze verticale kast kan, in optie, als lage temperatuur oven uitgerust worden om schotels warm te houden, aan slow-cooking te doen of om borden te verwarmen. Deze optie is niet mogelijk indien in combinatie met een bovenliggende friteuse of een multikoker.

Specificaties Lacanche Cluny Modern 1400 G (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 140,5cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De Classique kooktafel van Cluny is uitgerust met 5 gasbranders van verschillende capaciteit. Deze branders met zelfstabiliserende vlam, hebben een heel lage minimumstand voor zachtjes sudderen én een hoge aankookcapaciteit voor snel dichtschroeien. Ze zijn voorzien van een elektronische ontsteking en beveiligd met een thermokoppel.

Deze kooktafel kan eventueel aangevuld worden met een gietijzeren coup de feu plaat. Deze plaat wordt centraal verwarmd door een sterke gasbrander, en vormt een werkblad waarop tegelijkertijd meerdere pannen kunnen gezet worden. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten, en biedt zo de mogelijkheid om tegelijkertijd te koken, bakken of sudderen.

Als alternatief kan de Cluny ook samengesteld worden met een traditionele vitrokeramische kookplaat of een inductiekooktafel. Deze dragen vooral bij tot een grotere onderhoudsvriendelijkheid.

Om de kookplaat te vervolledigen is het mogelijk om aan de linkerzijde één extra element in te bouwen. Hiervoor heeft u de keuze uit één grote gasbrander van 5kW, twee gasbranders van 3 of 4 kW, twee elektrische kookzones (inductie of vitrokeramisch), een elektrische lavasteengrill, een stoomkoker, een teppan yaki of een geïntegreerde friteuse.

Ovens

Het Cluny fornuis heeft twee gelijke ovens van 55 liter inhoud die vervaardigd zijn uit zuurbestendig geëmailleerd plaatstaal. De rechter oven is een elektrische warme lucht oven + grill, regelbaar van 60° tot 250°C.

Voor de linkeroven heeft u de keuze uit een gasoven of een elektrische statische oven (boven- en onderelement). De energiekeuze is in overeenstemming met de keukengewoontes van elke persoon. De één verkiest een gasoven voor het braadvlees, voor kip, voor pasteien of het bakken van vis. De ander kiest een elektrische oven voor de nauwkeurige regeling, meer aangepast aan 'droger' bakken, alhoewel een elektrische oven ook zeer voldoet voor braadvlees.

Aan de linkerzijde biedt de opbergkast een stockage voor divers keukenmateriaal. Deze kast kan optioneel worden voorzien van een lage temperatuurkast. Een uitstekend idee om gerechten warm te houden, om te sudderen of om borden op te warmen. De temperatuur is regelbaar tussen 30°C en 120°C.

Standaard voorzien van

  • Ergonomische moderne bedieningsknoppen in afwerking naar keuze: blinkend chroom of geborsteld roestvrijstaal

  • Roestvrijstalen bedieningspaneel: in het metaal gegraveerde bestendige symbolen en pictogrammen

  • Zijpanelen in inox

  • Strakke roestvrijstalen handgrepen

  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Basisuitvoering fornuis: zwart email

  • Naar keuze verkrijgbaar in andere emailkleur (meerprijs)

  • Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie