Lacanche Sully Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Lacanche heeft het label van 'Entreprise du Patrimoine Vivant' ontvangen. Ook het fornuis Lacanche Sully modern bewijst zijn uitstekende ambachtelijke en industriële vaardigheid.

Met zijn twee grote ovens en kookplaat heeft de Lacanche Sully alle kenmerken van een professioneel fornuis. De verschillende kleuren en afwerkingen accentueren zijn bijzonder imposante voorkomen.

Specificaties Lacanche Sully Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 140,5cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De kooktafel van Sully is naar keuze te verkrijgen met 3 gasbranders, al dan niet gecombineerd met een coup de feu plaat. Deze befaamde gietijzeren plaat wordt verwarmd door één centrale krachtige gasbrander en biedt een breed spectrum van temperaturen. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten.

Als alternatief kan het Sully fornuis ook samengesteld worden met een vitrokeramische kookplaat of inductietafel. Deze dragen vooral bij tot een grotere onderhoudsvriendelijkheid.

Om de kookplaat te vervolledigen is het mogelijk om aan de rechter- en/of linkerzijde een extra kookelement in te bouwen. Hiervoor heeft u de keuze uit één grote gasbrander van 5 kW, twee gasbranders van 3 of 4 kW, twee elektrische kookzones (inductie of vitrokeramisch) en/of een teppan yaki.

Ovens

Het Sully fornuis heeft twee gelijke ovens van 74 liter inhoud die vervaardigd zijn uit zuurbestendig geëmailleerd plaatstaal.

De rechteroven is een elektrische bi-functie oven, welke de voordelen combineert van een conventionele en heteluchtoven in één. De linkeroven is een gas- of elektrisch statische oven.

Elke elektrische oven is voorzien van een grill element.

Standaard voorzien van

  • Ergonomische moderne bedieningsknoppen in afwerking naar keuze: blinkend chroom of geborsteld roestvrijstaal
  • Roestvrijstalen bedieningspaneel: in het metaal gegraveerde bestendige symbolen en pictogrammen

  • Zijpanelen in inox

  • Strakke roestvrijstalen handgrepen

  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Basisuitvoering fornuis: zwart email

  • Naar keuze verkrijgbaar in andere emailkleur (meerprijs)

  • Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie