Lacanche Sully Classic (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Met zijn twee grote ovens en kookplaat heeft de Lacanche Sully Classic alle kenmerken van een professioneel fornuis. De verschillende kleuren en afwerkingen accentueren zijn bijzonder imposante voorkomen. Uniek, stimulerend en uitermate kunstzinnig.

Specificaties Lacanche Sully Classic (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 140,5cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De kooktafel van Sully is naar keuze te verkrijgen met 3 gasbranders, al dan niet gecombineerd met een coup de feu plaat. Deze befaamde gietijzeren plaat wordt verwarmd door één centrale krachtige gasbrander en biedt een breed spectrum van temperaturen. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten.

Als alternatief kan het Sully fornuis ook samengesteld worden met een vitrokeramische kookplaat of inductietafel. Deze dragen vooral bij tot een grotere onderhoudsvriendelijkheid.

Om de kookplaat te vervolledigen is het mogelijk om aan de rechter- en/of linkerzijde een extra kookelement in te bouwen. Hiervoor heeft u de keuze uit één grote gasbrander van 5 kW, twee gasbranders van 3 of 4 kW, twee elektrische kookzones (inductie of vitrokeramisch) en/of een teppan yaki.

Ovens

Het Sully fornuis heeft twee gelijke ovens van 74 liter inhoud die vervaardigd zijn uit zuurbestendig geëmailleerd plaatstaal.

De rechteroven is een elektrische bi-functie oven, welke de voordelen combineert van een conventionele en heteluchtoven in één. De linkeroven is een gas- of elektrisch statische oven.

Elke elektrische oven is voorzien van een grill element.

Standaard voorzien van

  • Sierstaaf en ergonomische handgrepen in roestvrijstaal

  • Knoppen, uiteinden sierstaven en ladeknoppen zijn verkrijgbaar in messing (standaard), blinkend chroom, nikkel of geborsteld roestvrijstaal

  • Bedieningspaneel: blijvende, gezeefdrukte en geëmailleerde symbolen en pictogrammen

  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie