Lacanche Saulieu Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Als een vioolbouwer, bouwt Lacanche zijn fornuizen per stuk en assembleert ze met de hand want niets vervangt de vakkundige blik en hand van de specialist.

De Lacanche Saulieu Modern is een in de traditie verankerd modernistisch fornuis. Met zijn twee grote ovens vormt hij de piano voor gastronomen.

Specificaties Lacanche Saulieu Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 110,5cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De kooktafel van Saulieu is vervaardigd uit roestvrijstaal en is naar keuze te verkrijgen met 3 of 4 gasbranders, al dan niet gecombineerd met een coup de feu plaat. Deze befaamde plaat wordt verwarmd door één centrale gasbrander en biedt een breed spectrum van temperaturen. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten, en maakt het mogelijk om met pannen te schuiven.

Als alternatief kan de Saulieu ook samengesteld worden met een vitrokeramische kookplaat of een inductiekooktafel.

Om de kookplaat te vervolledigen is het mogelijk om aan de linkerzijde één extra element in te bouwen. Hiervoor heeft u de keuze uit één grote gasbrander van 5kW, twee gasbranders van 3 of 4 kW, twee elektrische kookzones (inductie of vitrokeramisch) of een elektrische teppan yaki.

Ovens

Met zijn twee grote ovens is de Lacanche Saulieu uw gastronomisch fornuis waarvan u alles kan verlangen.

Links bevindt zich een hoge elektrische warmelucht oven. Rechtsboven heeft u de keuze uit een gasoven of een bi-functie elektrische oven (statisch + grill of warmelucht + grill).

Bovendien is elke elektrische oven voorzien van een grill element.

Standaard voorzien van

  • Sierstaaf en ergonomische handgrepen in roestvrijstaal

  • Knoppen, uiteinden sierstaven en ladeknoppen zijn verkrijgbaar in messing (standaard), blinkend chroom, nikkel of geborsteld roestvrijstaal

  • Bedieningspaneel: blijvende, gezeefdrukte en geëmailleerde symbolen en pictogrammen

  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie