Lacanche Chassagne Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

De Lacanche Chassagne Modern kan drie of vier kookzones (gas of elektrisch) combineren met een bijkomende optie (multikoker, grill, teppan yaki, friteuse). Het fornuis heeft één grote oven en een opbergkast. Optioneel kan er een lage temperatuursoven voorzien worden in deze verticale kast.

Dit Lacanche fornuis is, evenals alle andere Lacanche fornuizen, te verkrijgen in 24 exclusieve nuances. De kwaliteit van traditioneel email is één van de grote specialiteiten van dit fornuismerk.

Specificaties Lacanche Chassagne Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 110,5cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De kooktafel van Chassagne is vervaardigd uit roestvrijstaal en is naar keuze te verkrijgen met 3 of 4 gasbranders, al dan niet gecombineerd met een coup de feu plaat. Deze befaamde plaat wordt verwarmd door één centrale gasbrander en biedt een breed spectrum van temperaturen. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten, en maakt het mogelijk om met pannen te schuiven.

Als alternatief kan de Chassagne ook samengesteld worden met een vitrokeramische kookplaat of een inductiekooktafel.

Om de kookplaat te vervolledigen is het mogelijk om aan de linkerzijde één extra element in te bouwen. Hiervoor heeft u de keuze uit één grote gasbrander van 5kW, twee gasbranders van 3 of 4 kW, twee elektrische kookzones (inductie of vitrokeramisch), een elektrische grill, een multikoker, een teppan yaki of een geïntegreerde friteuse.

Ovens

De Chassagne heeft één grote oven die vervaardigd is uit zuurbestendig geëmailleerd plaatstaal. Deze is naar keuze verkrijgbaar als gasoven of als een bi-functie elektrische oven (statisch + grill of warmelucht + grill).

Achter de linkerdeur bevindt zich een opbergkast, die optioneel kan voorzien worden van een lage temperatuursoven. Een uitstekend idee om gerechten warm te houden, om te sudderen of om borden op te warmen. De temperatuur is regelbaar tussen 30°C en 110°C.

Standaard voorzien van

  • Ergonomische moderne bedieningsknoppen in afwerking naar keuze: blinkend chroom of geborsteld roestvrijstaal

  • Roestvrijstalen bedieningspaneel: in het metaal gegraveerde bestendige symbolen en pictogrammen

  • Zijpanelen in inox

  • Strakke roestvrijstalen handgrepen
  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Basisuitvoering fornuis: zwart email

  • Naar keuze verkrijgbaar in andere emailkleur (meerprijs)

  • Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie