Lacanche Chambertin Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

De Lacanche Chambertin Modern is een fornuis met een nieuwe Lacanche-inspiratie voor een strakke stijl. Dit fornuis neemt een belangrijke plaats in, in het hart van het huis en geeft een warme, doch strakke noot aan uw keuken.

De kooktafel van de Charmbertin kan drie of vier gasbranders of elektrische kookzones combineren met een bijkomende optie (multikoker, grill, teppan yaki of friteuse). In de grote oven past het plaatwerk gastronorm 1/1 dat door professionelen gebruikt wordt. De zijkast kan in optie, in een lage temperatuuroven omgebouwd worden.

Specificaties Lacanche Chambertin Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 110,5cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De kooktafel van Chambertin is vervaardigd uit roestvrijstaal en is naar keuze te verkrijgen met 3 of 4 gasbranders, al dan niet gecombineerd met een coup de feu plaat. Deze befaamde plaat wordt verwarmd door één centrale gasbrander en biedt een breed spectrum van temperaturen. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten, en maakt het mogelijk om met pannen te schuiven.

Als alternatief kan de Chambertin ook samengesteld worden met een vitrokeramische kookplaat of een inductiekooktafel.

Om de kookplaat te vervolledigen is het mogelijk om aan de rechterzijde één extra kookelement in te bouwen. Hiervoor heeft u de keuze uit één grote gasbrander van 5kW, twee gasbranders van 3 of 4 kW, twee elektrische kookzones (inductie of vitrokeramisch), een elektrische lavasteengrill, een stoomkoker, een teppan yaki of een geïntegreerde friteuse.

Ovens

De Chambertin heeft één grote oven van 74 liter inhoud die vervaardigd is uit zuurbestendig geëmailleerd plaatstaal. Deze is naar keuze verkrijgbaar als gasoven of als een bi-functie elektrische oven (statisch + grill of warmelucht + grill).

Achter de rechterdeur bevindt zich een opbergkast, die optioneel kan voorzien worden van een lage temperatuuroven. Een uitstekend idee om gerechten warm te houden, om te sudderen of om borden op te warmen. De temperatuur is regelbaar tussen 30°C en 110°C.

Standaard voorzien van

  • Ergonomische moderne bedieningsknoppen in afwerking naar keuze: blinkend chroom of geborsteld roestvrijstaal

  • Roestvrijstalen bedieningspaneel: in het metaal gegraveerde bestendige symbolen en pictogrammen

  • Zijpanelen in inox

  • Strakke roestvrijstalen handgrepen

  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Basisuitvoering fornuis: zwart email

  • Naar keuze verkrijgbaar in andere emailkleur (meerprijs)

Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie