Lacanche Chagny Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

De Lacanche Chagny modern is een fornuis die de kunst van lekker eten en de smaak van het Franse leven voortzet. De combinatie van de drie ovens is het belangrijkste kenmerk van Chagny. De kooktafel heeft vijf gasbranders of elektrische kookzones,vitrokeramisch of inductie.

Specificaties Lacanche Chagny Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 100cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De Classique kooktafel van Chagny is vervaardigd uit roestvrijstaal en is uitgerust met 5 gasbranders van verschillende capaciteit. Deze branders met zelfstabiliserende vlam, hebben een heel lage minimumstand voor zachtjes sudderen én een hoge aankookcapaciteit voor snel dichtschroeien. Ze zijn voorzien van een elektronische ontsteking en beveiligd met een thermokoppel.

Deze standaard kooktafel kan eventueel ook aangevuld worden met een gietijzeren coup de feu plaat. Deze plaat wordt centraal verwarmd door een sterke gasbrander, en vormt een werkblad waarop tegelijkertijd meerdere pannen kunnen gezet worden. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten, en biedt zo de mogelijkheid om tegelijkertijd te koken, bakken of sudderen.

Als alternatief kan de Chagny ook samengesteld worden met een traditionele vitrokeramische kookplaat of een inductiekooktafel. Deze dragen vooral bij tot een grotere onderhoudsvriendelijkheid.

Ovens

Het Chagny fornuis heeft in totaal drie ovens die vervaardigd zijn uit zuurbestendig geëmailleerd plaatstaal.

De oven linksboven is een elektrische grilloven geschikt voor bakken, grillen of gratineren. Door zijn compacte inhoud kunt u in zeer korte tijd de temperatuur opvoeren wat het energieverbruik ten goede komt.

De rechteroven is een elektrische warme lucht oven. Voor de oven linksonder heeft u de keuze uit een oven op gas of op elektriciteit (met boven- en onderelement).

De keuze van oven is zeer persoonlijk. De ene verkiest gas voor braadvlees, kip of ovenschotels. De andere verkiest een elektrische oven voor 'droger' bakken met een nauwkeurige regeling.

In iedere elektrische oven bevindt zich bovendien een extra grill element.

Standaard voorzien van

  • Sierstaaf en ergonomische handgrepen in roestvrijstaal

  • Knoppen, uiteinden sierstaven en ladeknoppen zijn verkrijgbaar in messing (standaard), blinkend chroom, nikkel of geborsteld roestvrijstaal

  • Bedieningspaneel: blijvende, gezeefdrukte en geëmailleerde symbolen en pictogrammen

  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie