Lacanche Vougeot Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

De Lacanche Vougeot Modern: een nieuwe Lacanche-inspiratie voor een strakke stijl. De Vougeot Modern bestaat uit een kooktafel met vijf gasbranders of elektrische kookzones, uit een grote gasoven of elektrische bi-functie oven, én een lage temperatuuroven. Een uitstekend idee om gerechten warm te houden, om op lage temperatuur te bakken of om borden voor te verwarmen alvorens op te dienen.

Specificaties Lacanche Vougeot Modern (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 100cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De Classique kooktafel van Vougeot is vervaardigd uit roestvrijstaal en is uitgerust met 5 gasbranders van verschillende capaciteit. Deze branders met zelfstabiliserende vlam, hebben een hele lage minimumstand voor zachtjes sudderen én een hoge aankookcapaciteit voor snel dichtschroeien. Ze zijn voorzien van een elektronische ontsteking en beveiligd met een thermokoppel.

Deze kooktafel kan eventueel ook aangevuld worden met een gietijzeren coup de feu plaat. Deze plaat wordt centraal verwarmd door een sterke gasbrander, en vormt een werkblad waarop tegelijkertijd meerdere pannen kunnen gezet worden. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten, en biedt zo de mogelijkheid om tegelijkertijd te koken, bakken of sudderen.

Als alternatief kan de Vougeot ook samengesteld worden met een traditionele vitrokeramische kookplaat of een inductiekooktafel. Deze dragen vooral bij tot een grotere onderhoudsvriendelijkheid.

Ovens

De Vougeot heeft één grote oven die vervaardigd is uit zuurbestendig geëmailleerd plaatstaal. Deze is naar keuze verkrijgbaar als gasoven of als elektrische bi-functie oven (statisch + grill of warmelucht + grill).

Achter de rechterdeur bevindt zich een lage temperatuur oven. Een uitstekend idee om gerechten warm te houden, om te sudderen of om borden op te warmen. De temperatuur is regelbaar tussen 30°C en 110°C.

Standaard voorzien van

  • Ergonomische moderne bedieningsknoppen in afwerking naar keuze: blinkend chroom of geborsteld roestvrijstaal

  • Roestvrijstalen bedieningspaneel: in het metaal gegraveerde bestendige symbolen en pictogrammen

  • Zijpanelen in inox

  • Strakke roestvrijstalen handgrepen

  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Basisuitvoering fornuis: zwart email

  • Naar keuze verkrijgbaar in andere emailkleur (meerprijs)

  • Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie