Lacanche Bussy Classic (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Ervaring, vakmanschap en innovatie zijn verenigd in de Lacanche Bussy Classic om aan elke kookliefhebber de instrumenten aan te bieden die ze nodig hebben om lekker en gezond te koken. Dit model straalt met zijn 6 branders en 2 ruime ovens, en is zo het resultaat van een eeuwenoude Lacanche traditie.

Specificaties Lacanche Bussy Classic (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 90cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De kooktafel van Bussy is vervaardigd uit roestvrijstaal en is naar keuze verkrijgbaar met 6 gasbranders of 6 inductiezones.

Elke gasbrander is voorzien van een elektronische ontsteking met thermokoppelbeveiliging, en bestaat uit twee uitneembare stukken. De basis is uitgevoerd in gietaluminium. Het deksel is vervaardigd uit messing en vormt het bovendeel. Beiden kunnen zeer gemakkelijk verwijderd worden om het bovenblad te reinigen.

Inductie vormt het ideale alternatief en biedt de kookliefhebber alles wat wenselijk is: snelheid, vermogen en schoonmaakgemak. Deze techniek maakt gebruik van het principe van elektromagnetische velden. Alleen de pan wordt warm en er kan met een grote precisie gekookt worden.

Ovens

De linkeroven van het model Bussy bestaat uit een elektrische bi-functie oven met volgende functies: statisch+ grill of hetelucht + grill.

Voor de rechteroven heeft u de keuze uit een gas- of een elektrische statische oven. Bij dubbele ovenmodellen (zoals bij het Bussy fornuis) wordt er geopteerd voor de combinatie: een gasoven voor het braden van vlees, vis en gevogelte, én een elektrische oven voor 'droger' bakken. Hoewel principieel elke oven voor elk gerecht geschikt is, wordt er toch een klein verschil ervaren. Een gasoven houdt het vlees net iets sappiger.

Standaard voorzien van

  • Sierstaaf en ergonomische handgrepen in roestvrijstaal

  • Knoppen, uiteinden sierstaven en ladeknoppen zijn verkrijgbaar in messing (standaard), blinkend chroom, nikkel of geborsteld roestvrijstaal

  • Bedieningspaneel: blijvende, gezeefdrukte en geëmailleerde symbolen en pictogrammen

  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie