Lacanche Volnay Classic (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

De Lacanche Volnay Classic neemt met zijn één grote oven een belangrijke plaats in, in iedere keuken. Hij is een vriend van alle smakelijke emoties, of deze nu dagelijks of feestelijk zijn. Dit model, die het spiegelbeeld is van de Lacanche Vougeot Classic is een prachtig kookinstrument met een sensationele ervaring.

Specificaties Lacanche Volnay Classic (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)

Afmetingen

breedte 100cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm

Kleuren

Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta

Kookplaat

De Classique kooktafel van Vougeot is vervaardigd uit roestvrijstaal en is uitgerust met 5 gasbranders van verschillende capaciteit. Deze branders met zelfstabiliserende vlam, hebben een hele lage minimumstand voor zachtjes sudderen én een hoge aankookcapaciteit voor snel dichtschroeien. Ze zijn voorzien van een elektronische ontsteking en beveiligd met een thermokoppel.

Deze kooktafel kan eventueel ook aangevuld worden met een gietijzeren coup de feu plaat. Deze plaat wordt centraal verwarmd door een sterke gasbrander, en vormt een werkblad waarop tegelijkertijd meerdere pannen kunnen gezet worden. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten, en biedt zo de mogelijkheid om tegelijkertijd te koken, bakken of sudderen.

Als alternatief kan de Vougeot ook samengesteld worden met een traditionele vitrokeramische kookplaat of een inductiekooktafel. Deze dragen vooral bij tot een grotere onderhoudsvriendelijkheid.

Ovens

De Volnay Classic heeft één grote oven die vervaardigd is uit zuurbestendig geëmailleerd plaatstaal. Deze is naar keuze verkrijgbaar als gasoven of als elektrische bi-functie oven (statisch + grill of warmelucht + grill).

Achter de linkerdeur bevindt zich een lage temperatuur oven. Een uitstekend idee om gerechten warm te houden, om te sudderen of om borden op te warmen. De temperatuur is regelbaar tussen 30°C en 110°C.

Standaard voorzien van

  • Sierstaaf en ergonomische handgrepen in roestvrijstaal

  • Knoppen, uiteinden sierstaven en ladeknoppen zijn verkrijgbaar in messing (standaard), blinkend chroom, nikkel of geborsteld roestvrijstaal

  • Bedieningspaneel: blijvende, gezeefdrukte en geëmailleerde symbolen en pictogrammen

  • Uitschuiflade op geleiders voor het opbergen van schotels en borden

  • Garantie: 5 JAAR !! 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie