Stoves Richmond 1000 (Inductie)

De Stoves Richmond 1000 is een exclusief fornuis met een zeer ruim kookveld en vier grote ovens voor uitstekende kookresultaten. Stoves is het enige merk dat als standaard een Slow Cooking oven kent. Door het garen op lagere temperaturen blijven de belangrijkste voedingsstoffen in de gerechten behouden. Hiermee wordt er ingespeeld op de trend van gezonde voeding bereiden. Een ideale alleskunner met grenzeloze mogelijkheden.

Stoves Richmond 1000 (Zwart)

Stoves Richmond 1000 is niet meer beschikbaar. Bekijk zeker onze categorie Fornuizen voor verwante producten. Mocht u hiermee niet geholpen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier.

Specificaties Stoves Richmond 1000 (Inductie)

Afmetingen

breedte 99,6cm x hoogte 90 - 93cm x diepte 59,5cm

Gewicht

100kg

Kookplaat

  • tiptoets bediening bovenzijde
  • 5 inductie kookzones met restwarmte indicator
  • 1x 2,3 - 3,7 kW (Power boost); 2x 1,6 - 3,0 kW; 1x 1,4 - 3,0 kW; 1x 1,15 - 2,2 kW

Ovens

Oven linksboven

Conventionele oven met grill. Compact, snel en veelzijdig. Regelbare grillfunctie met 8 standen voor de juiste precisie. Zowel groot- als kleinvak grillen. Telescopische geleider. Inhoud: 35 liter.

Oven linksonder

Multifunctionele 3D heteluchtoven met negen verschillende ovenstanden, 2 telescopische geleiders en temperatuurregeling van 60 tot 260 graden. Mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Inhoud: 62 liter.

Oven rechtsboven

Elektrische 3D heteluchtoven, komt snel op temperatuur. Perfecte oven voor gelijkmatige verwarming en constante temperatuur. Het verwarmingselement is rondom de ventilator gesitueerd. Inhoud: 62 liter.

Oven rechtsonder

Sudderoven voor uitstekende resultaten bij gerechten die langzaam dienen te garen: stoofpotten, bouillon of soep. Inhoud: 35 liter.

Standaard voorzien van

  • 2 x braadslede
  • 5 x rooster groot
  • zwarte zijpanelen

Aansluitwaarde

14,2 kW Elektrisch

Overige gegevens

De Richmond fornuizen worden standaard geleverd in het zwart of champagne. Via het unieke concept van verwisselbare ovendeuren is het mogelijk de kleur van het fornuis te veranderen naar een eigen persoonlijke RAL-kleur. Zo bestaat er de mogelijkheid om het fornuis te transformeren naar een totaal nieuwe kleur zonder een nieuw fornuis te moeten aankopen. De kers op de taart voor iedereen die houdt van afwisseling.