Le Château 120 - G4 (Gas/Elektro)

Een schitterende prestatie van La Cornue om in een compact formaat alle troeven van de grotere modellen te laten samenkomen: twee ruime koepelovens van superieure kwaliteit, hermetisch afsluitbare ovendeuren van massief metaal, het G4-gasovensysteem en kooktafels naar wens en op maat gemaakt. De exclusieve La Cornue Château 120 - G4 is het resultaat van een uitgesproken passie voor design en functionaliteit.

Le Château 120 - G4 (Aquamarine)

Le Château 120 - G4 is niet meer beschikbaar. Bekijk zeker onze categorie Fornuizen voor verwante producten. Mocht u hiermee niet geholpen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier.

Specificaties Le Château 120 - G4 (Gas/Elektro)

Afmetingen

breedte 120cm x hoogte 92cm x diepte 70cm

Gewicht

220kg

Kookplaat

De kooktafel van Le Château 120 - G4 is volledig van roestvrijstaal en biedt talrijke mogelijkheden voor de indeling. Een combinatie van gas- en/of elektrische kookelementen bepalen de compositie van uw kooktafel: professionele branders van massief messing,een gietijzeren coup de feu plaat, een elektrische teppanyaki, en/of een Grand Wok Induction van 3kW... enz.

De befaamde coup de feu-plaat wordt aanbevolen voor elke kok die het zout in de pap waard is. Deze gietijzeren plaat biedt een breed spectrum van temperaturen en maakt het mogelijk om met pannen te schuiven.

Ovens

De La Cornue Château 120 - G4 omvat 2 befaamde koepelovens, één op gas en één op elektriciteit die het best tot hun recht komen voor respectievelijk vlees en gebak.

De nieuwe G4-gasoven van La Cornue vormt de ultieme kooktechnologie en combineert alle mogelijke manieren van koken in een gasoven: warmtestraling, natuurlijke convectie en geleiding.

In deze G4-gasoven is de traditionele gasrail vervangen door een volledig nieuw concept: een cirkelvormige brander, krachtig en bijzonder energiezuinig, die opgesteld is in een open bodem. Erbovenop wordt een geëmailleerde schijf van lamellair grijs gietijzer geplaatst. Dankzij deze schijf, die hitte tegelijk goed vasthoudt en afgeeft, wordt de ovenwarmte heel regelmatig verspreid op drie verschillende manieren: ten eerste door geleiding, bijvoorbeeld wanneer een stoofpan rechtstreeks op de schijf wordt gezet, ten tweede door natuurlijke convectie met een rustige warmteluchtcirculatie, en ten slotte door warmtestraling die door de binnenwanden wordt weerkaatst.

Standaard voorzien van

  • Twee grote koepelovens van 50 liter en 58 liter (gas en elektrisch / volledig elektrisch) met elektrische grill

  • Hermetisch afsluitbare ovendeuren, bestand tegen grote temperatuurschommelingen

  • Een roestvrijstalen kooktafel met een opbouw van gas en/of elektrische elementen

  • Twee opberglades

  • Clean email ovenwanden voor eenvoudige reiniging

Aansluitwaarde

monofase 220V of 3 fase 380V (afhankelijk van configuratie)

Overige gegevens

  • Garantie: 5 jaar op onderdelen en werkuren

  • Verkrijgbaar in 28 emailkleuren en in 12 verschillende metaalafwerkingen

  • Tal van opties qua stijl of materiaal zijn mogelijk: een uitvoering met koolstofvezel, lederen handdoekrail, Poilane uitvoering, Lotus Deluxe, Cuivre, ...

  • Persoonlijke initialen op naamplaatje La Cornue maken uw fornuis uniek!